Mada su košarkaši Spartaka vodili od prve do poslednje sekunde, povremeno i sa 23 razlike, utakmica sa Vojvodinom bila je uzbudljiva, u finišu i trilerski napeta.
  • NS man

    20.03.2023 10:21
    'mladje kategorije'
    Istina je sledeca.Idealno mesto za unistavanje mladih i perpsektivnih igraca.Jednog mladog momka koji je dosao iz inostranstva da bi igrao u svom rodnom gradu i koji je bio top prospect svetskih razmera su oterali bahatost,pohlepa i neznanje trenera i i ljudi iz uprave. Nema oporavka dokle god se politika ne odvoji od naseg kluba.I nije fora da se dovode neostvareni igraci iz drugih sredina.Fora je da igraju nasi momci iz NS i okoline kako bi se publika vratila na tribine a time i sponzori.Na kraju angazujte nekog ko se razume u ovaj sport i mentalitet ovog grada.
  • Slaninar

    13.03.2023 17:45
    Konacno jedan zaista objektivan tekst, osim sto nije recena najbitnija stvar, a to je da je rak ovog kluba kome se vracaju “dugovi” a koji nam je svima u Novom Sadu opstepoznat.Sa obecanjem stabilizacije, Vosa nas je ipak iznenadila sa izvodjenjem magije i vratila nas Novosadjane na Spens, sto je zasluga igraca ali najvise mladog trenera Isakova za kog se prica da je novi Obradovic, a koji nije doveo nijednog stranca u klub, za cega od mene ima naklon do poda. Podrska za sve u klubu, pravi navijaci Vose sve prepoznaju i uz vas su, samo napred i polako, nadam se da cete uskoro dobiti podrsku kakvu zasluzujete!
  • Manjača

    13.03.2023 17:38
    Rebraca
    Pa zar proslavljeni košarkaš i ušpešni privatnik Rebrača nije našao glavnog sponzora , zar nije svojim imenom doveo par zvučnih imena da nastupaju za KK Vojvodinu.........
    Pa on nije uspeo da vodi ni naplatu parkinga u Somboru
  • Lacika

    13.03.2023 10:57
    Voša
    Bravo Živane, za analizu i objektivnost koju odavno nismo videli u Novom Sadu kada je u pitanju jedan sportski klub.
  • Marko

    13.03.2023 10:15
    Mnogo toga skripi u KK Vojvodina. Izuzetno tanki na centarskoj poziciji tj bez klasicnog centra, veoma tesko. Oscilacije u igri, kad god je "tvrdji" protivnik, bez ideje u napadu, sve se svodi na solo akcije i iznudjivanje faula. Baslac ne moze sam, vrlo brzo ga "zatvore". Hitno potrebna obnova igrackog kadra, a da ne ispadnem zlurad, i trenerska pozicija je vrlo upitna. Iskreno se nadam da ce se novac pronaci i da ce KK Vojvodina uspeti da dodje do ABA lige jer ovaj grad i ova regija to zasluzuje.
  • Anonimus

    13.03.2023 10:08
    Košarkaši Vojvodine su već duže vreme u stalnom usponu, vreme je da se klub podrži kako bi se seniorski tim što pre nadmetao sa najboljim rivalima iz regiona. Novi Sad zaslužuje vrhunsku košarku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna